Palvelut

Vaskooli Coaching palvelee sinua valmentaen, kouluttaen ja fasilitoiden.

Vaskooli Business Coaching

Henkilöstön kehittäminen

Työkaluina käytössä on mm. Business Coaching, Genos -tunneälyanalyysit, Metataitoklinikka ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysit valmennuksineen.

Vahvin substanssiosaaminen löytyy itsen ja muiden johtamisen, tunnetaitojen, vuorovaikutuksen ja kuuntelemisen sekä muutosjoustavuuden saralta. Kaikessa valmennustyössä keskiössä ovat ”itsestäänselvyyksien” haastaminen ja itsetuntemuksen kehittäminen sekä kyvykkyyden ja resilienssin kehittäminen.

Erilaisia lähtökohtia valmennuspalveluihin on rakennettuna coaching-kokemuksen myötä ilmenneen kysynnän ansiosta. Kysy lisää esimerkiksi seuraavista painotuksista;

  • Uuden position Coaching
  • Tunnetaitojen Coaching
  • Vertikaalisen kehityksen Coaching
  • Coaching-Paussi

Business Coaching

Metataitoklinikka

Genos Tunneälyanalyysit

Luontaiset taipumukset™

Yhteistyömallit

SPESIFI TARVE JA SIIHEN KOHDENNETTU TARJOUS

Ratkaistaan selkeä yksittäinen tarve määrittelemällä se ensin yhdessä. Laadin teille sitten tarjouksen keskustelumme pohjalta siten, että tarjouksesta ilmenevät selkeästi kaikki tarjottuun ratkaisuun liittyvät aikataulut, sisällöt ja investointi.

OPTIOT

Tietyn tarpeen ja siihen sopivan ratkaisun keskusteleminen auki nostaa usein esiin muutakin, joten voimme sopia myös tarjoukseen liitettäväksi jo valmiiksi option/optioita mahdollista jatkoa ajatellen. Tämä auttaa usein esimerkiksi budjetointia sekä sisäistä viestintää ja vahvistaa palveluiden vaikuttavuutta jatkuvuuden kautta.

KUMPPANUUSSOPIMUKSET KUTEN OMA MAHDOLLISTAJA

Mikäli ilmenee, että palvelukattauksessani on paljon elementtejä, joita teillä olisi mielekästä ja hyödyllistä hyödyntää, voimme myös sopia toistaiseksi voimassa olevan yhteistyösopimuksen esimerkiksi vakioidulla kuukausityömäärällä ja tuntihinnoitteluun perustuvalla vakiohinnalla. Tässä tilanteessa voimme katsoa aina kunakin ajankohtana, mihin palveluni olisi tärkeintä kohdentaa. Mitä saisimmekaan yhdessä aikaan pitkällä tähtäimellä!